Місто

​За поточний ремонт 32 житомирських вулиць збираються заплатити підрядникам близько 15 млн грн. Список

4 June 2019, 14:21

Управління автомобільних шляхів у місті Житомирі в травні 2019 року провело тендери та уклало ряд договорів на поточний ремонт та ліквідацію ямковості на вулицях міста.

Відтак, за інформацією ресурсу ProZorro, упродовж травня КП «УАШ» уклало 12 договорів на поточний ремонт 12 вулиць в Житомирі на загальну суму 2 млн 134,1 тис. грн. Ще по 12 вулицям наразі очікується рішення тендерного комітету, за попередніми даними, загальна вартість закупівлі по цим договорам складе 7 млн 112,8 тис. грн. Ще по 8 житомирським вулицям тендери не відбулися через недостатню кількість учасників, очікувана вартість закупівлі по ним становить 5 млн 367,9 тис. грн. Станом на 4 червня по цим вулицям ужеоголошені нові тендери, аукціони мають відбутися у середині червня.

Укладені договори:

Окрім того, станом на 4 червня, очікують рішення переможці ще кількох тендерів на поточний ремонт вулиць в Житомирі, а саме:

Разом з тим, не відбулись торги на поточний ремонт:

Ці торги не відбулись через відсутність достатньої кількості учасників. Станом на 4 червня, КП «УАШ» уже оголосив нові тендери на поточний ремонт зазначених восьми вулиць, аукціони по яким мають відбутися в середині червня.

Нагадаємо, фірма екс-заступника мера Житомира Олександра Фещенка виграла тендер на ремонт вулиці Жуйка за 600 тис. грн.

У лютому 2019 КП "Управління автомобільних шляхів" Житомирської міськради уклало договори на поточний ремонт двох житомирських вулиць: Кібальчича та Покровської.

Як повідомляв Житомир.info, у квітні заступник мера Житомира Дмитро Ткачук повідомляв: весняне обстеження показало, що дороги на 409 міських вулицях потребують ремонту. Тоді він опублікував план-графік поточного ремонту вулиць.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поточний ремонт асфальт. дорога УАШ  
Матеріали по темі