Події

Житомирська поліція розслідує ДТП з електрокаром, у якому загинула 24-річна киянка

8 June 2019, 10:42

У дорожньо-транспортній пригоді за участі електрокара Tesla та автоцистерни, яка сталася 7 червня на трасі Київ-Чоп поблизу села Йосипівка Брусилівського району, загинула 24-річна киянка.

Про це вранці 8 червня повідомила прес-служба ГУ Нацполіції у Житомирській області.

«Фатальна дорожньо-транспортна пригода сталася 7 червня близько 14.15 на 75 км автодороги Київ-Чоп, у с. Йосипівці Брусилівського району. У наслідок ДТП загинула пасажирка електрокара. На місці події працювали патрульні поліцейські, слідчо-оперативні групи ГУ Нацполіції області та Брусилівського відділення полії. Поліцією розпочато досудове розслідування», - йдеться у повідомленні.

Попередньо, водій автомобіля «Tesla», 27-річний житель м. Києва, рухаючись у напрямку м. Житомира, вчинив зіткнення з автомобілем «ЗІЛ 433362», під керуванням 35-річного киянина, що у цей час стояв на правій стороні проїжджої частини, де проводились дорожні роботи. Унаслідок ДТП пасажирка автомобіля «Tesla», 24-річна жителька м. Києва, отримала тілесні ушкодження, від яких загинула на місці події.

«Нині триває з’ясування причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України», - поінформували в поліції.

Поліція також звертається до водіїв: під час кермування суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху та заходів безпеки. Враховуйте погодні умови, час доби та стан дорожнього полотна. Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації.

Відео з сайту Інформатор

За інформацією очевидців події, електрокар з представниками компанії їхав до Житомира на спеціалізовний захід.

Нагадаємо, 7 червня на трасі Київ-Житомир автомобіль Tesla врізався у автоцистерну. У результаті ДТП загинула пасажирка електрокара.

Як повідомляв Житомир.info, 30 травня 2019 року на трасі Київ – Житомир, неподалік столиці, автомобіль BMW на великій швидкості врізався у вантажівку, яка була припаркована: водій-бердичівлянин загинув.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Тесла електрокар поліція Київ-Чоп  
Матеріали по темі