Події

​На трасі в Житомирській області вщент згорів рейсовий автобус Сарни-Київ

8 June 2019, 11:54

На трасі Київ-Ковель у Коростенському районі по обіді 7 червня загорівся автобус, що прямував за маршрутом Сарни-Київ. Пасажири та їхній багаж не постраждав, а от транспортний засіб вигорів ущент.

Про це повідомила прес-служба управління ДСНС в Житомирській області.

«7 червня о 14:03 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння автобуса «Setra», що рухався за маршрутом Сарни-Київ. Подія трапилася на 135 км траси Київ-Ковель, поблизу с. Новаки Коростенського району. Повідомлення надійшло від водіїв, які стали свідками загоряння», - йдеться у повідомленні.

На місці події з’ясувалося, що вогнем повністю охоплений автобус. Шестеро пасажирів та водій, що знаходилися всередині, не постраждали. Їхній багаж теж залишився неушкодженим.

«Зусиллями двох відділень рятувальників о 14:24 пожежу було локалізовано та о 15:40 – ліквідовано. Вогнем знищено автобус. Загалом до ліквідації загоряння залучалося 7 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки», - повідомили рятувальники.

За інформацією прес-служби управління ДСНС в області, попередня причина пожежі – коротке замикання в електромережі транспортного засобу. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.


Відео Коростень тудей

Нагадаємо, у ніч на 26 травня 2019 на трасі у Польщі згорів автобус «Київ-Прага», у якому їхали житомиряни: пасажири не постраждали, але речі врятувати не вдалось.

Як повідомляв Житомир.info, 15 березня 2019 у Вінницькій області загорівся рейсовий автобус, який повертався до Житомира.

Ще один випадок загорання автобуса під час руху трапився 4 лютого 2019 року біля селища Курне Пулинського району. Відео тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: автобус пожежа ДСНС  
Матеріали по темі