Фоторепортаж

​Полуничні фотозони та композиції, страви і напої з ягід, концерт і майстер-класи: у селі поблизу Житомира відбувся фестиваль полуниці

8 June 2019, 17:36

8 червня у Житомирській області відбувся перший фестиваль полуниці. Влаштували такий захід у селі Висока Піч Житомирського району. Місце обрали не випадково, адже цей населений пункт славиться своїми полуничними «плантаціями» на всю області і далеко за її межі.

Знаходиться село Висока Піч за 30 км від Житомира, проте дістатися до місця проведення фестивалю було не складно, адже для бажаючих відвідати «полуничне свято» був організований підвіз автобусами з майдану Перемоги. Тож, не зважаючи на те, що фестиваль проводили вперше, гостей він назбирав кілька сотень.

На майданчику біля місцевого будинку культури влаштували кілька тематичних локацій: з фотозонами, ярмаркою-виставкою, майстер-класами з ліплення вареників, атракціонами та головною сценою, на якій відбувся концерт. Гостей фестивалю тут щедро пригощали свіжою полуницею, різноманітними стравами з ягід та полуничними напоями. Участь у фестивалі приймали не лише місцеві господині, а й сусідні громади Житомирського району.

Серед учасників фестивалю провели конкурси та відзначили кращу композицію з полуниці, найсмачнішу страву і найсмачніший напій.

Як повідомляв Житомир.info, 22 травня сайт Житомирської РДА повідом про підготовку до першого фестивалю полуниці, який відбудеться у селі Висока Піч.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: полуниця фестиваль Висока Піч  
Матеріали по темі