Влада

​Житомирська міськрада шукає начальника управління культури з досвідом на керівних посадах

10 June 2019, 09:19

Виконком Житомирської міської ради оголосив конкурси на заміщення вакантних посад начальника управління культури міськради та головного спеціаліста відділу нагляду за будівництвом управління капітального будівництва.

Про це йдеться в рубриці «Вакансії» на сайті Житомирської міськради.

Зокрема, вимогами до претендента на посаду начальника управління культури є повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування чи державній службі на керівних посадах не менше 3 років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в галузі культури не менше 5 років, вільне володіння державною мовою та персональним комп’ютером.

Зазначається також, що оголошення надруковано в газеті «Теле Эхо» у Віснику Житомирської міської ради від 6 червня 2019 року.

Прийом документів розпочався з 6 червня 2019 року і триватиме до 05 липня 2019 року.

Нагадаємо, з 14 листопада 2016 року на посаді начальника управління культури Житомирської міської ради працювала Ніна Рябенко, яка до цього 10 років була комерційним директором Житомирського драмтеатру. З 29 травня 2019 року була звільнена з посади начальника управління «за угодою сторін». Що стало «останньою краплею» для написання заяви на звільнення, хто насправді є куратором управління культури, як проходили тендери та які плани на майбутнє – про це Ніна Рябенко розповіла в інтерв’ю Житомир.info.

Як повідомляв Житомир.info, з 30 травня 2019 року виконання обов’язків начальника управління культури покладені на заступницю керівника управління Наталію Марчук.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: конкурс управління культури вакансія  
Матеріали по темі