Влада

Студент і курсант із Житомира будуть отримувати соціальні стипендії Верховної Ради

10 June 2019, 13:22

Уряд призначив соціальні стипендії Верховної Ради України для студентів зaклaдів вищої освіти з числa дітей-сиріт тa дітей з мaлозaбезпечених сімей нa 2019 рік. Відповідно до розпорядження Кабміну, стипендіатами стали 58 студентів та курсантів закладів вищої освіти, двоє з них навчаються у Житомирі.

Про це 10 червня повідомив «Урядовий портал»

«Виплату зазначених стипендій передбачається здійснювати студентам (курсантам) невійськових закладів вищої освіти – за рахунок коштів, передбачених у державному бюджеті Міністерства соціальної політики для виплати соціальних стипендій; курсантам вищих військових навчальних закладів – в межах коштів, передбачених у державному бюджеті на утримання відповідних міністерств. Розмір соціальних стипендій Верховної Ради України для студентів вищих навчальних закладів I-II рівнів акредитації становить – 750 гривень; для студентів вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації – 900 гривень (виділено редакцією)», – йдеться у повідомленні.

У списку студентів, яким призначено соціальні стипендії Верховної Ради України на 2019 рік, – Папп Віталій Дмитрович, студент Житомирського торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету; Серпутько Любомир Володимирович, курсант Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова.

Повний список стипендіатів – тут.

Як повідомляв Житомир.info, у 2018 році у списку студентів закладів вищої освіти з числа дітей-сиріт та дітей з малозабезпечених сімей, яким призначено соціальну стипендію Верховної Ради, також були двоє студентів з Житомира: Конюшевський Владислав Леонідович, курсант Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова; Крамаренко Софія Георгіївна, студентка Житомирського національного агроекологічного університету.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стипендія КМУ постанова студент  
Матеріали по темі