Місто

​Житомирян запрошують на концерт у «Ракушці», кошти від якого підуть на реабілітацію військових

11 June 2019, 16:55

У суботу, 22 червня 2019, в літньому театрі «Ракушка» в Житомирі відбудеться концерт вітчизняних виконавців, кошти від якого підуть на реабілітацію воїнів АТО.

Про це в соцмережі 11 червня написав учасник АТО, колишній військовослужбовець 30-ї бригади, організатор проекту «Bus of Heroes» Олександр Швецов.

«Житомир, підтримай нас. 22 червня концерт за участю супер-зiрок української естради. Всi кошти пiдуть на реабiлiтацiю наших братiв та сестер», - написав військовий.

Допис про концерт активно розповсюджують житомиряни. Зокрема, житомирянка Тамара Черняхович додала, що всі зібрані кошти підуть на організацію подорожей-реабілітації поранених військових і що квитки коштують від 100 до 300 грн на karabas.com. Концерт розпочнеться о 19.00, ведуча – Соломія Вітвіцька.

Нагадаємо, йдеться про лікувальні закордонні мандрівки житомирських військових, які організовує Олександр Швецов. У 2018 «Bus of Heroes» із учасниками АТО на борту відправився з Житомира у поїздку країнами Європи. Своїми враженнями організатор поїздки Олександр Швецов та учасник подорожі Костянтин Султанбагомаєв ділились в ефірі програми «Діалоги» на Житомир.info. Цього року подорож стартувала 12 травня, про враження бійців тут.

Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2019 в житомирському Домі ветерана відбувся перший концерт для АТОвців та їхніх родин, співала волонтерка Христина Панасюк.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ракушка концерт військовий боєць АТО Швецов Bus of Heroes  
Матеріали по темі