Події

На перехресті в Житомирі у ДТП з хлібовозом загинула людина

5 July 2019, 09:47

5 липня на перехресті вулиць Покровської та Михайла Грушевського у Житомирі сталася дорожньо-транспортна пригода.

Про це повідомляють користувачі Facebook.

Зокрема, житомиряни пишуть, що ДТП сталася ще вночі: зіштовхнулись Opel та хлібовоз. Внаслідок зіткнення вантажівка перекинулась, а чоловік, що був у легковику, загинув.

«Автомобільна аварія, перехрестя Покровської – Михайла Грушевського, 2 година ночі: водій автомобіля Opel Kadett проігнорував знак поступися дорогою, врізався в хлібовоз ГАЗ-3307, що рухався по головній дорозі, від удару газ перекинувся на правий бік. Господар автомобіля Opel Kadett, що сидів на передньому пасажирському місці, загинув», – близько 8.30 год. 5 липня написав у соцмережі Valerii Dmitrievich та опублікував фото з місця ДТП.

В результаті аварії тимчасово був заблокований рух трамваїв.

Начальник служби руху Житомирського трамвайно-тролейбусного управління Руслан Галіцький у коментарі Житомир.info повідомив, що станом на 8.40 год. рух трамваїв був відновлений. Він також, посилаючись на правоохоронців, підтвердив інформацію про загиблого внаслідок автопригоди.

«Мені повідомили патрульні, що ДТП сталася о пів на третю ночі. Також маю інформацію, що в ній загинув пасажир легкового автомобіля», – розповів Руслан Галіцький.

Близько 10.00 год. у прес-службі ГУНП у Житомирській області повідомили, що внаслідок аварії ще одна людина потрапила до реанімації.

«Попередньо, водій автомобіля Opel Vectra, 25-річний житомирянин, рухаючись вул. Покровською у напрямку центру міста, на перехресті з вул. М. Грушевського допустив зіткнення з вантажівкою ГАЗ-3307 під керуванням 38-річного місцевого жителя. У результаті ДТП 25-річний пасажир автомобіля Opel загинув на місці події. Ще одного пасажира цього транспортного засобу, 25-річного місцевого жителя, з травмами було ушпиталено до реанімаційного відділення міської лікарні», – інформують у поліції.

Нині триває встановлення всіх причин та обставин події.

Як повідомляв Житомир.info, 28 червня 2019 року на автодорозі Житомир – Бердичів сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждав депутат міської ради, 35-річний Олександр Величко. За словами його помічника, він, Олександр Величко, вдарився головою, отримавши легкі травми, тому госпіталізація йому не знадобилась. Згодом у поліції повідомили, що в ДТП травмувалися ще троє людей, яких доставили до медичних закладів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія перехрестя Опель  
Матеріали по темі