Фоторепортаж

​Як у дощовий день ремонтують центральні житомирські дороги. Фоторепортаж

22 July 2019, 15:19

На календарі 22 липня, позаду парламентські вибори, попереду офіційні результати. Уночі та по обіді в Житомирі нетривалий дощ, який не заважає дорожникам ремонтувати центральні міські вулиці.

За вихідні роботи на Великій Бердичівській просунулися до приміщення мерії, а по Перемоги – до супермаркету АТБ. Центр майдану Соборного, як і раніше, слугує для відстою спецтехніки та розміщення матеріалів для будівництва.

Опівдні 22 липня хід ремонту, стоячи навпроти мерії, обговорювали заступник Житомирського міського голови Дмитро Ткачук та начальник управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської ОДА Роман Крисюк.

«Підрядник у терміни вкладається і навіть іде з «плюсом», тому розпочав на минулому тижні нову ділянку. Зараз в основному йдуть роботи по встановленню бортових каменів як на Перемоги, так і на Великій Бердичівській, а також зі встановлення плит під люки. Така ділянка робіт, де дощова погода не заважає», - прокоментував Дмитро Ткачук Житомир.info 22 липня.

Зі слів посадовця, по вулиці Великій Бердичівській асфальтування буде проводитися в два етапи: що зараз відфрезероване, буде асфальтуватися, і лише після цього буде фрезеруватися наступна половина.

«У напрямку від Театральної до пам’ятника Пушкіну спочатку будуть асфальтувати дві смуги, а потім приступлять до робіт у зворотному напрямку. Десь завтра (23 липня, - ред.) мають бути люки, які будуть встановлені на ділянці від Соборного майдану до Театральної, дадуть чистовий шар асфальтобетону, і дана ділянка буде відкрита для проїзду транспорту», - запевнив заступник мера.

Нагадаємо, нещодавно Дмитро Ткачук розповідав, як їздитиме громадський транспорт під час ремонту дороги на Великій Бердичівській. Ремонт виконує київська «Автомагістраль».

Як повідомляв Житомир.info, в Житомирі капітально ремонтують дорогу на Великій Бердичівській та Перемоги. 18 липня біля автодорожнього коледжу поклали перший шар асфальту, на Перемоги готувалися до зрізання старого.

5 липня 2019 року в міській раді поінформували, що капітальний ремонт центральних вулиць у Житомирі київська «Автомагістраль» розпочне з дороги на вулиці Перемоги. Її відремонтують за 12 млн грн, Велику Бердичівську – за 19,8 млн грн, а майдан Короленка – за 4 млн грн. 11 липня шляховики готувалися до капітального ремонту дороги на вулиці Перемоги: виставляли знаки та огороджували місця, на яких мали працювати.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога ремонт Велика Бердичівська Перемоги  
Матеріали по темі