Місто

Начальник житомирського КАТП пояснив, чому на Богунії п’ятий день не вивозять сміття

31 July 2019, 11:36

На Богунії в Житомирі п’ятий день не вивозять сміття.

Про це повідомляють місцеві жителі й надсилають фото.

Зокрема, переповнені контейнери та завалені майданчики 30 липня зафіксовані в мікрорайоні Маликова та вулиці Вільський шлях.

Сміттєвий колапс стався через поломку обох тракторів, якими возять відходи, - пояснив у коментарі начальник КАТП 0628 Житомирської міської ради Сергій Колесник.

«Проблема дійсно є, вона сталася через те, що в одного трактора «полетів» двигун, а інший розібрали через менш серйозну поломку. Зараз в авральному порядку ремонтуємо другий трактор, сьогодні залучили сторонню техніку і починаємо розчищати ці вулиці від сміття. Вже пройшли до магазину «Берізка» на Вільському шляху, завтра рухаємось до мосту і далі по вулиці. Перші два ні ми ще якось старалися прибрати хоча б те сміття, що в контейнерах, але наступного дня їх знову наповнили», - пояснив Колесник.

Він запевнив, що сміття в інших мікрорайонах вивозиться вчасно і що до кінця доби 1 серпня на Богунії майданчики для відходів будуть розчищені.

Нагадаємо, подібну проблему обговорювали на квітневому засіданні міськвиконкому: мер повідомив про незадовільну якість вивезення сміття в місті, Сергій Колесник пообіцяв, що до кінця весняної толоки сміття приберуть.

Як повідомляв Житомир.info, 9 січня 2019 року на виконкомі Житомирської міськради з суперечками підвищували тарифи на вивезення сміттям трьом підприємствам. У новий тариф заклали вивіз крупногабаритного сміття. У квітні 2019 року приватний житомирський ЖЕК відмовлявся прибирати та вивозити гілля дерев та інше негабаритне сміття з майданчиків, бо такі послуги не закладалися в тариф, а КАТП 0628 уклало з ФОПом договір на 1,5 млн грн, які той має отримати за прибирання і вивезення негабаритного та будівельного сміття.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сміття Колесник  
Матеріали по темі