Фоторепортаж

Емоції на Житомирському виконкомі, який розпочався з подяк для іноземних волонтерок. Фоторепортаж

21 August 2019, 14:36

21 серпня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Житомирської міськради, на якому розглянули більше 70 питань. Три десятка питань, без «дитячих», які обговорюють в закритому режимі, розглядали три години.

На початку засідання міський голова Сергій Сухомлин передав житомирській волонтерці Юлії Толмачовій подяки для волонтерів українських діаспор країн Європи, які приймали дітей із сімей учасників АТО, що знаходяться у складних життєвих обставинах. Пані Юлія згодом передасть їх волонтерам Олесі Рудь з Бельгії, Катерина Гризі з Франції та Людмилі Млосч з Німеччини, які були долучені до групової поїздки дітей європейськими країнами у червні 2019 року, — зазначає сайт міськради.

Бійцю добровольчого українського корпусу Андрію Горбачуку мер вручив іменний годинник та подякував за захист територіальної цілісності України та патріотизм.

Виконком затвердив фінплани ряду комунальних підприємств та заслухав жителів Крошні, які прийшли пообурюватися щодо скасованих маршрутів №53 та 53А, без яких важко дістатися в центр та на Велику Бердичівську, а з Сонячного проблематично відправити дітей до школи.

Нагадаємо, щодо маршрутів 53 та 53А управління транспорту Житомирської міськради судиться з Антимонопольним комітетом.

Як повідомляв Житомир.info, об’єднання маршрутів №10 та №110 й запуск комунальних автобусів на маршрут №4 замість скасованих №53 та №53А викликало нарікання жителів Крошні: ввечері 8 серпня 2019 року на зупинці громадського транспорту по вулиці Андріївській люди почали збирати підписи за повернення автобусів №53 та №53А. 16 серпня 2019 жителі мікрорайону Крошня на 15 хвилин перекрили вулицю Покровську, вимагаючи повернути схеми та графіки руху, які діяли до 6 серпня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком подяка волонтер  
Матеріали по темі