Місто

​Міськвиконком не дозволив розмістити новий банер на фасаді 12-поверхівки в центрі Житомира

21 August 2019, 16:22

21 серпня Житомирський міськвиконком розглядав питання щодо надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами у Житомирі.

Поміж кількох десятків об’єктів члени виконкому виокремили 4, які не відповідають певним вимогам. У тому числі було прийнято рішення про відмову ПП «Проспект-Проект», яке просило дозволу на розміщення великого банера на фасаді будинку по вулиці Перемоги, 1.

За словами директора департаменту містобудування та земельних відносин Ігоря Блажиєвського, підприємство отримало відповідні погодження ОСББ та управління культури Житомирської ОДА.

Проте члени виконкому відмітили, що дане розміщення зовнішньої реклами не відповідає архітектурній концепції, а тому було прийнято рішення про відмову у наданні відповідного дозволу.

Нагадаємо, попередній банер, що висів на цій будівлі понад 3 роки і котрий не могли демонтувати комунальники, 11 березня 2019 року зірвав шквальний вітер.

Як повідомляв Житомир.info, на фасаді багатоповерхівки по вулиці Перемоги, 1 понад три роки висів банер, який розмістили у грудні 2015 року без дозволу міської ради. За даними КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» рішення про демонтаж конструкції було прийнято ще в січні 2016 року, але об’єкт не вдалося демонтувати через технічні причини – потрібна була допомога верхолазів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: банер реклама фасад Блажиєвський  
Матеріали по темі