Події

У Бердичіському районі палав будинок: господар з сином врятувалися, а господиню знайшли неживою

27 August 2019, 11:38

На пожежі у Бердичівському районі Житомирської області загинула жінка.

Про це 27 серпня повідомила пресслужба Управління ДСНС України у Житомирській області.

26 серпня, о 20:56, до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в с. Великі Гадомці Бердичівського району. Сусіди пізно ввечері побачили, що горить дім та одразу повідомили сільського голову. Той негайно викликав рятувальників.

На момент прибуття вогнеборців на місце виклику дерев’яна оселя загальною площею 50 кв. м була повністю охоплена полум’ям. Господар житла та його син встигли швидко вискочити з палаючого будинку. Свою дружину власник знайти не зміг. Її тіло без ознак життя виявили в кімнаті на підлозі рятувальники під час проведення розвідки всередині помешкання.

О 22:49 пожежу було локалізовано, а ліквідовано о 03:14. Тривалий час фахівці ДСНС розбирали зруйновані полум’ям конструкції будівлі та проливали їх водою.

«Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Господарі напередодні готували на грубі їжу, ймовірно, це і могло призвести до загорання. Однак остаточну причину встановлять фахівці», – зазначають у ДСНС.

У пресслужбі Житомир.info уточнили, що загиблій було 55 років.

Як повідомляв Житомир.info, 24 серпня 2019 року два десятки рятувальників на 5 автомобілях гасили масштабну пожежу в приватному секторі на Хлібній у Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники  
Матеріали по темі