Суспільство

Дитяча зона активності від ТОВ «ЖКК»

7 September 2019, 19:11

ТОВ «ЖКК» традиційно долучився до Космічного напівмарафону. Цього року, крім традиційної підтримки підприємство допомогло у організації дитячих заходів. Зокрема, було створено дитячу зону активності, на якій протягом дня діти могли безкоштовно погратися з конструктором «Пагл».

«Ми вирішили долучитися до заходу, отже вважаємо, що потрібно дітей долучати до спорту. Наш конструктор допомагає активно проводити час. Діти постійно рухаються збираючи його», - розповідає керівник проєкту Pagl ТОВ «ЖКК» Альона Солдатова.


Конструктор яскравий та легкий у збиранні. Його особливість у тому, що він створений із екологічних матеріалів.

«Це екологічно чистий конструктор «Пагл». Наразі він виробляється за підтримки Картонного комбінату. Ця іграшка є безпечною для дітей будь якого віку, адже містить у собі харчові барвники та безпечні матеріали»,- говорить Альона Солдатова.

Конструктор не лише дарує гарний настрій, а й розвиває дрібну моторику у дітей.

«Конструктор розвиває сприйняття кольору та форми. Також це гарна можливість відобразити свою ідею у реальності», - зазначила керівник проєкту Pagl ТОВ «ЖКК» Альона Солдатова.

Відвідувачам зони активності така забавка сподобалася. Діти зізнаються, хотіли би мати такий конструктор.

«З цього конструктору можна зробити що завгодно. Хотів би мати такий вдома. Тільки хочу щоб добавили різні кольори», - каже Артур.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Космомарафон ЖКК гра 
Матеріали по темі