Здоров'я

​Лікування хвороб хребта найсучаснішими методами у медичному центрі «Відновлення»

13 September 2019, 09:31

Сучасні люди добре знають, що таке болі у попереку, шийному відділі, защемлення нервів та м’язів. Це не дозволяє повноцінно рухатися, працювати та відпочивати. З’являється біль у голові, руках, ногах… Намагаючись втамувати біль ми вживаємо пігулки, та не усуваємо саму причину болю.

Біль показує, що наш організм потребує допомоги. Прибираючи біль знеболюючими, ми усуваємо сигнал, який вказує нам напрямок руху до одужання.

Вертебрологія ХХІ століття – це наука, в основі якої лежить лікування захворювань хребта і суглобів. Багато патологічних процесів в хребті являються зворотніми. Сучасний вертебролог виявляє саму причину захворювання, аби усунути її раз і назавжди.
Основними травмуючими елементами в хребті є зміщення хребців, що усувається методом мануальної терапії.

Якщо травмуючим елементом є протрузія міжхребцевого диска, ми використовуємо тоді метод витяжіння хребта. Витяжка являється науково доведеним методом, що використовується у всьому світі.

Грижі міжхребцевих дисків потребують комплексного підходу до лікування.

Вертебрологи медичного центру «Відновлення» використовують у своїй роботі понад 20 найефективніших методик профілактики та лікування протрузій, гриж міжхребцевих дисків, остеофітів, тощо.

  • Tr-терапія – це сучасний метод боротьби з гострими та хронічними больовими синдромами у хребті та суглобах, що базується на глибокому прогріванні м’язів і швидко усуває їх спазми, запалення та набряки. Достатньо від 1 до 4-х сеансів аби позбутися дискомфорту.
  • витяжіння хребта – або тракційна терапія полягає у механічному збільшенні відстані між хребцями та суглобовими поверхнями. Призводить до ліквідації защемлень нервових корінців. Особливо ефективний при кілах (грижі) міжхребцевих дисків.
  • лазерна терапія – найсучасніша генерація терапевтичних лазерів у світі (12 Ват). Проникаючи на глибину до 10 см, лазер усуває больовий синдром, запалення та пришвидшує відновлення нормальної структури тканин, у тому числі хрящових.
  • ударно-хвильова терапія – поширений у всьому світі метод лікування, що базується на дії потужної акустичної хвилі та призводить до миттєвого знеболення, пришвидшує лікування запалень та знімає спазми м’язів.

Головне завдання лікарів центру – усунути причини хвороби та болю. Ми використовуємо сучасні методики лікування, ефективність яких науково доведена.


Записатися на консультацію можна у клініці «Відновлення» за телефоном 0800 073-58-60 або за адресою м. Житомир, вул. Любарська, 4.

Ми лікуємо причини, а не симптоми!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Відновлення  
Матеріали по темі