Культура

​Фестиваль дерунів, День Житомира, футзал, ігротека: ОДА нагадала, де розважитися цими вихідними

13 September 2019, 18:00

Вихідними, 14-15 вересня, в Житомирі пройде кілька найбільших розважальних та спортивних заходів.

Про них 13 вересня нагадує пресслужба Житомирської ОДА.

Це 1135-річчя Житомира, щорічний фестиваль дерунів у Коростені, матч із футзалу та ігротека на Замковій горі в Житомирі.

Отже, День Житомира

Стартував із відзначення 12 вересня відкриття ярмарку. Проте більшість заходів традиційно пройдуть на вихідних 14-15 вересня.

Це, насамперед, Всеукраїнський фестиваль військових духових оркестрів «Ми єдині!», що вже 5-й рік поспіль проходитиме у Житомирі. 14 вересня о 16.00 на майдані Соборному 16 найкращих оркестрів з усієї України вітатимуть Житомир з Днем народження. Також 14 вересня на Соборного виступлять гурти «КАZКА» та «Цвіт кульбаби».

Детальний план заходів до Дня Житомира тут.

Фестиваль дерунів

14 вересня 2019 року в місті Коростені відбудеться ХІ Міжнародний Фестиваль дерунів.

На гостей очікує традиційний майстер-клас від міського голови, автентичні виступи учасників Фестивалю «Грай, гармонь!», смачні та яскраві виставки-продажі, ярмарок майстрів, неймовірна кількість оригінальних страв, розваг, конкурсів, змагань та незабутні сюрпризи від організаторів.

Найсмачніше свято цієї осені – Дерун Fest-2019 - запрошує поринути в атмосферу смаку, веселощів, драйву та неймовірних вражень.

Програма свята тут.

Матч із футзалу

Новий сезон Favbet Екстра ліги стартує в Житомирі вже в суботу, 14 вересня: ФК ІнБев прийматиме одного з найтитулованіших команд України – львівську «Енергію».

Запрошуємо підтримати нашу команду!

Матч відбудеться у приміщені ФОКу (м. Житомир, вул. Кібальчича, 9), початок о 12.00 год. Вхід за квитками. Трансляція гри тут.

Ігротека від бібліотеки

14 вересня о 13.00 год. «ЛІТтера – бібліотеки міста Житомира» чекають усіх житомирян на «ІГРОТЕЦІ». У програмі безліч настільних ігор, вуличний гольф та виставка книг.

Локація: Замкова гора. Буде не тільки цікаво, але й корисно.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» запускає додатковий поїзд до Коростеня у день проведення фестивалю дерунів.

Як повідомляв Житомир.info, у вересні 2018 року в Коростені під час Х Міжнародного фестивалю дерунів встановили три рекорди України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фестиваль дерунів дерун День міста ОДА  
Матеріали по темі