Місто

​Репетиція до Дня міста на центральному житомирському майдані та тягнучки на прилеглих дорогах

13 September 2019, 20:20

13 вересня з 15 години Соборний майдан у Житомирі перекрили через останні приготування до Дня міста, яке гучно святкуватимемо 14 та 15 вересня.

Тут змонтували сцену, де 14 вересня відбудеться концерт гуртів «КАZКА» та «Цвіт кульбаби», та кілька годин тривала виснажлива фінальна репетиція оркестрантів та інших колективів, які беруть участь у святковій програмі. Гучно лунала музика, перехожі зупинялися, дехто надовго задивлявся на артистів і гучно аплодував по закінченню номерів.

Відразу після перекриття центрального майдану на прилеглих вулицях утворилися тягнучки: автотранспорт і маршрутки метр за метром долали найпроблемніші ділянки, через що відстань між кількома зупинками здавалася в рази довшою.

Нагадаємо, 14 вересня з 12 години біля водонапірної вежі розпочнеться фестиваль культурних меншин, з 15.30 – хода 16-ти військових оркестрів від стадіону «Спартак Арена» до майдану Соборного. О 16-й пройде фестиваль оркестрів, а на Замковій горі — перше спортивно-кулінарне шоу "Спортивна кухня" від відомого українського кухаря Олега Ковальчука. Нарешті о 20 годині святкування завершиться феєричним концертом на Соборному.

Соборний майдан відкриють для проїзду рано вранці в неділю, 15 вересня.

Як повідомляв Житомир.info, 13 вересня на Новому бульварі відкрився святковий ярмарок, а 14 вересня в місті Коростень пройде щорічний Фестиваль дерунів.

Детальний план заходів до Дня Житомира тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: майдан День міста концерт тягнучка  
Матеріали по темі