Економіка

Найсучасніше обладнання гірничодобувної галузі України – нові можливості та перспективи

17 September 2019, 09:52

Вітчизняна компанія COMSPEC group – лідер з видобутку щебеню в Україні, нещодавно придбала ультрасучасну бурову установку - SmartROC T45 компанії Epiroc.

Це потужний продуктивний буровий станок, перевірена система управління якого має високу швидкість, забезпечує точне буріння і безперервну роботу, що сприяє підвищенню ефективності вибухових робіт. Неперевершена паливна економічність забезпечується за рахунок того, що SmartROC T45 використовує рівно ту кількість енергії, яка необхідна для виконання роботи. Завдяки інноваційній конструкції ця бурова установка задає новий стандарт у галузі виробництва обладнання для буріння.

Представники COMSPEC group : директор ТОВ «Техрозробка» - Сергій Федін, головний інженер ТОВ «Гранрозробка» - Микола Барановський, директор ТОВ «РКДЗ» - Богдан Свинарчук під час відвідування виробничого майданчику одного із світових лідерів на ринку обладнання і техніки для гірничодобувної галузі - компанії Epiroc (м. Еребру, Швеція) мали можливість поспілкуватися з Ulf Gyllander - ведучим фахівцем з бурових станків Smart та HNS (навігаційна система високоточного буріння свердловин), отримати відповіді на питання, обмінятися досвідом та навіть протестувати SmartROC T45.

Дякуємо міжнародним діловим партнерам - компанії Epiroc за гостиний прийом фахівців COMSPEC group та піднятий на знак шани та злагодженої плідної співпраці український прапор.

Отже, вже зовсім скоро сучасна бурова установка надаватиме якісні послуги з буріння кар’єрам України, відкриваючи нові можливості та перспективи для розвитку гірничодобувної галузі.

З приводу замовлення послуг бурових і вибухових робіт звертайтеся за тел.: +38 (04142) 5-35-18.

Наша адреса: 11502, Житомирська обл., м. Коростень, вул. Каштанова, 3, ТОВ «Техрозробка».

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі