Події

У Житомирській області «покупці» поїхали на чужому авто, не заплативши грошей

17 September 2019, 09:54

У Житомирській області чоловік намагався продати свій Opel, але «покупці» його вкрали.

Про це 17 вересня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

16 вересня до поліції звернувся житель м. Радомишля із повідомленням про незаконне заволодіння його автомобілем. Як розповів 27-річний заявник, близько 14.20 у с. Кочерові він зустрівся з трьома наглядно знайомими, які мали намір придбати його Opel Vectra. Після нетривалої розмови чоловіки не зійшлися у ціні, однак ключі та документи на автомобіль все ж опинилися у покупців. І допоки заявник ходив до магазину, ті поїхали на машині, за словами чоловіка, без його згоди.

Після надходження повідомлення про незаконне заволодіння автомобілем на території області було введено спеціальні заходи для затримання транспортного засобу під час пересування на автошляхах.

Також під час першочергових дій поліцейські за отриманою від заявника інформацією перевірили певне коло осіб щодо їх причетності до правопорушення.

Так, вдалося встановити 39-річного жителя Коростишівського району, який у ході спілкування з поліцейськими підтвердив свою присутність під час угоди купівлі-продажу Opel Vectra, однак розповів зовсім іншу версію події.

Відтак нині у рамках розпочатого за ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ кримінального провадження триває встановлення усіх обставин.

«Автомобіль ми також знайшли цього ж дня. Його залишили у с. Квітневому Коростишівського району. Нині він вилучений та доставлений до спец майданчика. Також встановлюємо особи та місця перебування ще двох учасників події», – розповів начальник Радомишльського відділення поліції Дмитро Нікурадзе.

Санкція статті за незаконне заволодіння транспортним засобом передбачає покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі терміном від 3 до 5 років.

Як повідомляв Житомир.info, 10 вересня 2019 року до поліції звернувся житель смт Пулини Житомирської області, який хотів продати свій мотоцикл, натомість потенційний покупець вкрав його під час оглядин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: угон крадіжка Опель  
Матеріали по темі