Влада

На сесії Житомирської облради представили нового голову ОДА, який працює вже місяць

17 September 2019, 10:41

17 вересня 26 сесія 7-го скликання Житомирської обласної ради розпочала свою роботу з представлення нового голови Житомирської облдержадміністрації Віталія Бунечка, а також з прийняття до відома інформації про дострокове припинення повноважень депутата обласної ради Михайла Забродського.

«Враховуючи обрання Забродського Михайла Віталійовича депутатом Верховної ради України, а також подану ним заяву та відповідно до законодавства, повноваження депутата обласної ради припиняються достроково. Прошу прийняте це до уваги та повідомити виборчу комісію», – зазначив на початку сесії голова облради Володимир Ширма.

Далі він представив новопризначеного голову Житомирської облдержадміністрації Віталія Бунечка, який присутній на засіданні сесії.

Новообраних депутатів Верховної ради у залі засідань сьогодні немає.

Депутати затвердили порядок денний з 82 питань і приступили до їх розгляду.

У залі присутні 60 депутатів обласної ради. Зазначимо, що всього в облраді 64 депутати.

Нагадаємо, 30 серпня голова обласної виборчої комісії Юрій Павлюк у коментарі Житомир.info казав, що обласна виборча комісія ще не визнала обраними нових депутатів Житомирської облради замість Анжеліки Лабунської та Михайла Забродського, які пройшли до Верховної ради за партійними списками.

Як повідомляв Житомир.info, нового голову Житомирської ОДА Віталія Бунечка 12 серпня 2019 року представив президент Володимир Зеленський в місті Олевськ Житомирської області. Новопризначений голова ОДА пообіцяв бути відкритим до громади та бізнесу. На своїй першій нараді Бунечко пообіцяв бути відкритим до спілкування та перебудувати роботу адміністрації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада Бунечко  
Матеріали по темі