Місто

У ранковий час пік у середмісті Житомира зупинилися тролейбуси через порив контактної мережі

4 October 2019, 09:36

Близько 9:00 год. 4 жовтня у Житомирі на вулиці Великій Бердичівській, біля перехрестя з Театральною, стався порив контактної мережі тролейбуса.

Внаслідок пориву один із тролейбусів зупинився майже посеред перехрестя, пасажири з нього вийшли, а інші транспортні засоби змушені були об’їжджати його.

О 9:20 год. начальник служби руху КП «Житомирське трамвайно-тролейбусного управління» Руслан Галіцький у коментарі Житомир.info повідомив, що на місці вже працює ремонтна бригада, очікується, що за хвилин 20 мережа буде відремонтована.

Нагадаємо, 4 жовтня в рамках Другого форуму регіонів у Житомирі очікують приїзд президентів Республіки Білорусь та України – Олександра Лукашенка і Володимира Зеленського. Тож майдан Соборний живим ланцюгом оточили працівники поліції і Нацгвардії. Правоохоронці стоять і вздовж центральних вулиць.

Як повідомляв Житомир.info, 3 жовтня 2019 року в рамках Другого форуму регіонів України та Білорусі в.о. директора комунального підприємства «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Максим Манухін та представник ВАТ «Управляюча компанія холдингу «Белкомунмаш» Дмитро Парков підписали договір щодо закупівлі 49 нових тролейбусів виробництва компанії «Белкомунмаш».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тролейбус Галіцький вулиця Велика Бердичівська  
Матеріали по темі