Події

Біля паперової фабрики у Малині згоріла фура з макулатурою

10 October 2019, 09:47

У місті Малин Житомирської області вщент згоріла фура.

Фото вигорілої до каркасу вантажівки на сторінці Facebook-спільноти близько 8:30 год. 10 жовтня опублікував Микола Поліновський.

Видання «ІнфоМалин» повідомило, що на момент загоряння вантажівка стояла біля картонно-паперової фабрики «Папір-Мал».

«Загорання сталося зранку, ще темної пори. Фура була заповнена макулатурою і, очевидно, мала розвантажитися на підприємстві», – йдеться у повідомленні.

У пресслужбі Управління ДСНС України у Житомирській області журналісту Житомир.info розповіли подробиці події.

«О 01:22 год. 10 жовтня надійшло повідомлення від чергового на прохідній паперової фабрики у місті Малин про те, що загорілася фура. Вантажний автомобіль Renault Magnum привіз на підприємство макулатуру, водій хотів заїжджати на розвантаження, але, коли він вийшов з кабіни, побачив дим, що йшов з авто. Він спочатку розгубився, потім намагався загасити загоряння самостійно. Але вогонь розійшовся миттєво, і навіть телефон водія згорів, що був всередині транспортного засобу. На місце події виїхали два відділення рятувальників, було задіяно дві автоцистерни та п’ять чоловік особового складу. Ліквідували пожежу о 06:20 год. На жаль, вогонь устиг повністю знищити вантажівку», – поінформували у ДСНС.

Як повідомляв Житомир.info, 27 серпня 2019 року на трасі Київ – Чоп у Житомирській області горіла вантажівка з напівпричепом, в якому перевозили бойлери. Напівпричіп і майно згоріли повністю.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники Малин вантажівка макулатура паперова фабрика  
Матеріали по темі