Події

У селі Житомирської області поховають загиблого в зоні ООС 20-річного солдата

18 October 2019, 09:43

17 жовтня Житомир.info стало відомо, що в зоні проведення Операції об'єднаних сил загинув житель Чуднівського району Житомирської області.

За інформацією жителів міста Чуднів, загиблий військовослужбовець – Прокопенко Вадим Михайлович, 1999 року народження. Хлопець з багатодітної сім’ї, мати виховує дітей самотужки.

Заступник Житомирського обласного військового комісара Олександр Рець 18 жовтня у коментарі Житомир.info підтвердив зазначену інформацію. Він також уточнив, що солдат загинув 14 жовтня.

«Солдат-контрактник Прокопенко Вадим Михайлович, 1999 року народження, загинув 14 жовтня. Військовослужбовець був відряджений до військової частини у Донецьку область, де і загинув», – повідомив Олександр Рець.

З його слів, поховають військовослужбовця у селі Турчинівка Чуднівського району. Церемонія прощання розпочнеться орієнтовно об 11:00 год.

Як повідомляв Житомир.info, 25 січня 2019 року в районі проведення Операції об’єднаних сил загинув 20-річний житель села Норинськ Овруцького району Андрій Грищук.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ООС загиблий солдат Прокопенко  
Матеріали по темі