Суспільство

​Солодкий партнер спортивного свята: «Житомирські ласощі» приєдналися до напівмарафону у Львові

19 October 2019, 10:15

Минулі вихідні у Львові запам’яталася містянам та гостям не лише культурними, але й спортивними подіями. Однією із головних став напівмарафон від New Run.

Так, 12 жовтня стартували дитячі забіги, підтримували ж запал та жагу до перемоги у маленьких спортсменів партнери свята - «Житомирські ласощі». На дітлахів очікували солодощі, подарунки, різноманітні конкурси та ігри, які проводили аніматори біля фотозони житомирської кондитерської фабрики.

Недільний ранок 13 жовтня в історичній столиці України розпочався не лише з кави та цікавих екскурсій, а й з подолання дистанцій напівмарафону дорослими учасниками.

Для старших спортсменів «Житомирські ласощі» також підготували подарунки, адже їхніми солодощами полюбляють ласувати не лише дітлахи, але й дорослі.

Загалом до спортивного свята долучилися близько 5 тисяч учасників, кожен з яких міг випробувати свої сили та здобути неймовірні емоції.

А «Житомирські ласощі» вже готуються вітати переможців та підсолоджувати гіркоту поразки учасникам Напімарафону у Миколаєві, який відбудеться 3 листопада.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі