Суспільство

​У Новограді-Волинському провели тендер на реставрацію Молодіжного центру за 32,3 млн грн, але коштів ще немає

24 October 2019, 15:41

Тендер на реставрацію постраждалого у пожежі Молодіжного центру в Новограді-Волинському уже на завершальному етапі.

За даними ресурсу ProZorro, наразі переможцю аукціону – київській фірмі ТОВ «Ж.О.К.» з пропозицією у 32,3 млн грн повідомлено про намір укласти договір.

Таке рішення 22 жовтня прийняв тендерний комітет після того, як відхилив дві дешевші пропозиції – від ТОВ «Перспектива Місто Буд» у 29,820 млн грн та від ТОВ «Центро Альт» у 29,846 тис. грн.



Директор міського Молодіжного центру Володимир Ліберда у коментарі Житомир.info розповів, що наразі ведеться активна робота по пошуку фінансування для проведення реставраційних робіт.

«Ось відбудеться сесія Новоград-Волинської міської ради, на якій планується виділення коштів на покрівлю. Наразі шукаємо фінансування. Подали заявку в область. Зверталися до народного депутата від нашого округу Дмитра Костюка, який клопотав з приводу нашого питання у Кабміні», - розповів директор міського Молодіжного центру Володимир Ліберда.

Окрім того, як раніше повідомлялося, управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новоград-Волинської міської ради відкрило рахунок і оголосило про збір коштів на відновлення Молодіжного центру. Проте за місяць сума на цьому рахунку не змінилась. Станом на 24 жовтня, за словами Володимира Ліберди, на вказаному рахунку 25 тис. 750 грн (стільки ж було і 26 вересня).

Нагадаємо, наприкінці вересня управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новоград-Волинської міської ради оголосило тендер на ремонтно-реставраційні роботи пам’ятки архітектури місцевого значення будівлі кінотеатру на вул. Шевченка, 5/1 (І та ІІ черги).

Як повідомляв Житомир.info, в ніч на 19 травня 2018 року в райцентрі Новоград-Волинський Житомирської області горіла будівля Молодіжного центру, яку за кілька місяців до цього капітально відремонтували. За інформацією обласного управління ДСНС, пожежа виникла в літній дерев’яній прибудові пивної ресторації «Князь Острозький» і поширилася на впритул розташований «Молодіжний центр» управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради.

24 травня 2018 року Новоград-Волинський міськвиконком відправили у відставку та висловили недовіру секретарю міськради і заступнику мера з питань ЖКХ через пожежу в Молодіжному центрі.

В жовтні 2018 року управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новоград-Волинської міськради заплатило 1 млн 250 тис. грн за розробку проєктно-кошторисної документації щодо першочергових протиаварійних заходів з реставрації Молодіжного центру. ПКД розробляла київська фірма - ТОВ Творча архітектурна майстерня «Ю.Лосицький».

В листопаді 2018 роботи з ліквідації наслідків пожежі в колишньому кінотеатрі призупинили через будівельно-технічну експертизу, яку мали проводити столичні фахівці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Молодіжний центр тендер Новоград-Волинський  
Матеріали по темі