Місто

У Житомирі відбудеться перший в історії міста Фестиваль сиру і вина

24 October 2019, 15:38

26-27 жовтня в районі парковки торгово-розважального центру «Глобал UA» відбудеться перший у Житомирі «Фестиваль сиру і вина», подібний до тих, які щороку проводять у Києві, Львові, Дніпрі, Одесі та інших українських містах.

Фестиваль розпочнеться о 10 годині й триватиме до 22.00.

Участь у фестивалі візьмуть десятки виноробів та сироварів з усієї України, а також майстри суміжних напрямків – бондарі, бджолярі, майстри з лозоплетіння.

На ярмарку будуть представлені понад 100 сортів вина та більш як півсотні видів сирів: коров’ячі, овечі й козячі, тверді і м’які, «молоді» та витримані, солоні, копчені й пікантні, тягучі, крихкі та в розсолі.

Винороби з усієї України привезуть власну продукцію — вина і настоянки, які обов’язково можна буде покуштувати, аби обрати те, що найбільш до вподоби. Так само можна буде продегустувати сири, різноманіття яких буде небаченим для Житомира.

Відвідувачів «Фестивалю сиру і вина» чекає цікава розважальна програма для всієї родини. Це конкурси, розіграші, естафети. Організатори також планують провести «квест» з віджиму вина.

Для тих, хто зголоднів, працюватиме зона фудкорту з ароматними стравами на грилі та мангалі, під які найкраще дегустувати придбані столові вина.

Аби у гостей фестивалю залишилася приємна згадка про перший в історії міста фестиваль сиру й вина, на відвідувачів чекають яскраві фотозони.

Організатори – компанія «Інформбюро» – планують провести Фестиваль сиру й вина у Житомирі й наступного року, вже з більшим розмахом, та зробити цей захід щорічним.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Інформбюро фестиваль сир вино  
Матеріали по темі