Події

На Київській у Житомирі мотоцикліст збив пішохода, в лікарні опинилися обоє

26 October 2019, 12:27

Пізно ввечері 25 жовтня у Житомирі мотоцикл збив пішохода.

Про це 26 жовтня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 22:30 год.

«За попередньою інформацію, 20-річний водій мотоцикла, рухаючись однією з центральних вулиць міста, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на 26-річного пішохода, який перетинав проїжджу частину дороги поза межами пішохідного переходу», – йдеться у повідомленні.

Унаслідок ДТП керманича двоколісника було доставлено до Житомирської лікарні для надання медичної допомоги. Пішохода ж було госпіталізовано з травмами різного ступеню тяжкості до одного з лікувальних закладів міста.

Нині поліція встановлює всі обставини ДТП у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

25 жовтня житомирянин Віктор Конєв у Facebook зазначав, що ДТП за участю мотоцикліста сталася на Київській, 84. Щоправда, він інформував, що водій двоколісника врізався у рекламний щит.

Як повідомляв Житомир.info, 24 жовтня 2019 року на вулиці Шевченка у Житомирі автомобіль ЗАЗ скоїв наїзд на 12-річного хлопчика, який їхав по дорозі на самокаті.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія мотоцикл мотоцикліст  
Матеріали по темі