Влада

​У Житомирі вільні вакансії керівників 2 комунальних установ: краєзнавчого музею та БТІ

29 October 2019, 14:22

Житомирська обласна рада 29 жовтня оголосила конкурси на заміщення вакантних посад керівника комунального закладу «Житомирський обласний краєзнавчий музей» та начальника комунального підприємства «Житомирське обласне міжміське бюро технічної інвентаризації».

Про це повідомляють на сайті Житомирської обласної ради.

«У конкурсі на посаду керівника краєзнавчого музею можуть брати участь громадяни України, які мають вищу освіту, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіють державною мовою та здатні за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки. Конкурс буде проведений не пізніше 2-х місяців з дня опублікування оголошення про конкурс. Ті, хто виявить бажання брати участь у конкурсі, повинні впродовж 30 днів з дня опублікування оголошення про конкурс подати відповідний пакет документів. Детальна інформація про конкурс на посаду директора краєзнавчого музею знаходиться у рубриці «Управління майном», – йдеться у повідомленні.

З 10 вересня 2015 року до 28 серпня 2018 року посаду обіймав Роман Насонов. Обласна рада 6 липня 2018 року вже оголошувала конкурс на заміщення посади директора КЗ «Житомирський обласний краєзнавчий музей», однак не знайшли достойних кандидатур .

В.о директора музею з 11 вересня 2018 року призначено наукового працівника музею, орнітолога Миколу Весельського, який був серед 12-ти мужніх полярників XVIII експедиції в Антарктиду на дослідницьку станцію ім. Академіка Вернадського. (березень 2013 - березень 2014 років).

На сайті повідомляють, що у конкурсі на посаду начальника обласного міжміського бюро технічної інвентаризації можуть брати участь громадяни України, які мають вищу освiту другого рiвня за ступенем магiстра за вiдповiдною галуззю знань або вищу освiту другого рiвня за ступенем магiстра та пiслядипломну освiту за галуззю знань «Управлiння та адміністрування» або «Право», стаж роботи на керівних посадах нижчого рівня не менше 5 рокiв.

В.о начальника ОМБТІ – Петро Піонтківський.

Заяви на участь приймаються впродовж 30 календарних днів з дня опублікування оголошення.

Як повідомляв Житомир.info, 10 липня Житомирська обласна рада оголосила конкурси на посади керівників чотирьох комунальних закладів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: музей керівник БТІ Насонов 
Матеріали по темі