Влада

У Житомирі провели «закритий» позачерговий виконком, наступного дня буде сесія

30 October 2019, 12:10

Опівдні 30 жовтня провели позачергове засідання Житомирського міськвиконкому.

Оголошення про термінове скликання виконкому опублікували на сайті мерії 30 жовтня об 11.00.

У порядку денному було три «соціальних» та одне «дитяче» запитання: «Про призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення деяким категоріям осіб, які мають право на її виплату», «Про надання допомоги внутрішньо переміщеній особі», «Про відшкодування витрат на поховання» (доповідачка по всіх трьох — директор департаменту соціальної політики міськради Вікторія Краснопір) та «Про поповнення дитячого будинку сімейного типу родини вихованцем» (доповідач — заступник начальника служби у справах дітей Вадим Курיִята).

Зазвичай подібні питання вирішуються в закритому режимі, тож журналістів до засідання не допустили. Тому не відомо, чи були внесені додаткові питання.

Нагадаємо, наступного дня, 31 жовтня о 9.00 відбудеться засідання 56-ї сесії Житомирської міської ради. У порядку денному 53 питання, в числі яких — питання про звільнення заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади. Повний перелік питань порядку денного 56-ї сесії тут.

Минулий черговий виконком відбувся 16 жовтня 2019 року, на ньому прийняли рішення про термінове видалення аварійних дерев біля житомирського дитсадка №3.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 19 вересня 2019 року заступник міського голови Дмитро Ткачук не написав заяву на звільнення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком сесія міськрада  
Матеріали по темі