Місто

​Інспекції з благоустрою доручили розчистити земельну ділянку на околиці Житомира, де планують будувати сміттєпереробний завод

30 October 2019, 17:03

КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» має провести заходи по звільненню земельної ділянки, на якій планують побудувати сміттєпереробний завод.

Відповідне рішення виконавчого комітету від 16.10.2019 «Про звільнення земельної ділянки» оприлюднили на сайті Житомирської міської ради.

«Доручити комунальному підприємству «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Житомирської міської ради вжити заходів щодо звільнення земельної ділянки за адресою: м. Житомир, провулок Складський, 20 від конструкцій, тимчасових споруд та іншого майна, яке належить ТОВ «Мостобудівельний загін №112» відповідно до чинного законодавства України», - йдеться у рішенні виконкому.

Звільняти ділянку мають за домовленістю з власником майна після оплати робіт ним, або користувачем земельної ділянки. Відповідальність за виконання даного рішення покладено на заступника міського голови Сергія Кондратюка.



Нагадаємо, в ефірі програми «Діалоги» на Житомир.info від 21 серпня 2019 мер Житомира Сергій Сухомлин пояснив, як працюватиме сміттєпереробний завод, який мають побудувати у Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, 26 липня 2018 року на сесії міської ради ТОВ «МС Соціальний Проект» отримало дозвіл на розробку проєкту землеустрою по відведенню 5 га землі на провулку Складському, 20. 8 листопада 2018 депутати міської ради передали компанії цю земельну ділянку в оренду на 20 років.

13 червня 2019 земельна комісія розглядала заяву ТОВ «МС Соціальний проект» щодо поділу земельної ділянки, виділеної для будівництва сміттєпереробного заводу, та надання дозволу на проведення археологічної експертизи. І 20 червня депутати Житомирської міської ради надали дозвіл на проведення археологічної експертизи, щоб не затримувати початок будівництва сміттєпереробного заводу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сміттєпереробний завод  
Матеріали по темі