Місто

​Біля Замкової гори в Житомирі почали розчищати місце для спортмайданчика, який мають встановити до середини грудня

7 November 2019, 15:57

Біля Замкової гори у дворі житомирської п’ятиповерхівки на вулиці Рильського, 5, техніка почала знімати асфальтне покриття з колишнього дитячого майданчика. На цьому місці до середини грудня 2019 року мають встановити спортивний майданчик зі штучним покриттям.

Фото з місця будівництва 7 листопада Житомир.info надіслала читачка.

«У дворі екскаватор зриває асфальт з дитячого майданчика», – розповіла читачка.

Договір на реконструкцію майданчика 23 вересня 2019 року управління капітального будівництва Житомирської міської ради уклало з фірмою «Фаворит ОПТ». Згідно з умовами договору, у вересні-2019 фірма мала виконати загальнобудівельні роботи, у жовтні – влаштувати штучне гумове покриття, а до листопада – завершити електромонтажні роботи й придбати устаткування. Терміном завершення робіт вказане 13 грудня 2019 року.

У коментарі Житомир.info 7 листопада начальник управління капітального будівництва міськради В’ячеслав Глазунов розповів, що терміни встановлення майданчика можуть бути продовжені через затримку фінансування.

«Це співфінансування міського бюджету і держави, але встановлює фірма «Фаворит-ОПТ». Вчора буквально був підрядник, договір заключений, графік робіт вони подали свій, і термін дії договору – до кінця року. Це кошти з Міністерства соцполітики на розвиток, і з вересня трошки призупинилося авансування. Підрядник поки що проводить роботи власним коштом, закуповує ці тренажери і приступає до роботи. Можливо, терміни будуть продовжені», – зазначив В’ячеслав Глазунов.

Також він додав, що така ситуація не тільки по Рильського, а ще й по вулиці Сікорського і по Чуднівській, де також встановлюють майданчики.

Як повідомляв Житомир.info, фірма родини Розенблат за 1,5 млн грн встановить тренажери на задвірках Замкової гори в Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: спортивний майданчик тренажери Замкова гора Житомир 
Матеріали по темі