Культура

​Життя без болю можливе - благодійний концерт за участю «Ореї» влаштовує МБФ «Місія в Україну»

22 November 2019, 09:58

Шановні житомиряни та гості міста!

Запрошуємо вас та ваших друзів долучитися до благодійного концерту та ярмарку-продажу солодощів. Допоможемо разом дітям з важкою інвалідністю.

28 листопада 2019 року за участю академічної хорової капели «ОРЕЯ» відбудеться благодійний концерт та ярмарок-продаж в приміщенні Житомирського телецентру за адресою вул. Театральна,7. Початок концерту о 18.00.

Вхід за квитками.

Квитки можна придбати на сайті https://ticketclub.com.ua/misia або в офісі МБФ «Місія в Україну», що знаходиться по вул. Старовільській 29, м. Житомир. Добровільна пожертва однієї особи від 150 грн до 500 грн в залежності від розташування місця в концертному залі. Всі зібрані кошти будуть використані на придбання медикаментів для дітей з важкою інвалідністю, що знаходяться під опікою «Місії в Україну».

Вдячні академічній хоровій капелі «Орея» Житомирської обласної філармонії ім С. Ріхтера за те, що вже вдруге погодилися дати концерт на підтримку дітей з важкою інвалідністю, що влаштовує «Місія в Україну».

Щорічно вкрай необхідну безкоштовну допомогу у вигляді професійної медико-соціальної реабілітації та гуманітарних програм Фонду отримують близько 800-900 дітей і молоді з інвалідністю та члени їхніх сімей. Дітям надається медична допомога, послуги реабілітологів, ерготерапевтів, психологів, педагогів, логопедів, спеціаліста з альтернативного спілкування, спеціаліста по сенсорній терапії, поведінковій терапії та ін. В Фонді функціонують гуртки, проекти соціальної інтеграції , літні оздоровчі сімейні табори. Надається психологічна та гуманітарна допомога батькам. Також діють різноманітні програми соціальної підтримки. Всі послуги надаються безкоштовно.

Дякуємо Вам за допомогу.

До зустрічі на концерті!

Оргкомітет МБФ «Місія в Україну»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Місія в Україну Орея  
Матеріали по темі