Місто

​Новий керівник житомирської гімназії №23 переконаний, що директор не повинен бути «грозою»

22 November 2019, 15:30

Активна та якісна комунікація з учнями та батьками, взаєморозуміння між усіма учасниками навчального процесу та фінансові питання – першочергові кроки на посаді нового директора гуманітарної гімназії №23 Ігоря Баранова.

Про це 22 листопада у прямому ефірі програми «Діалоги на Житомир.info» розповів Ігор Баранов.

«Про всі кроки я говорити не буду, щоб потім не виправдовуватись, чому я їх не зробив, але основу було зазначено однозначно. Це фінансові питання, там два питання, але вони в принципі в одне спільне входить – це оптимальний розподіл кошторисних призначень і пошуки фінансування і звісно, пошуки можливостей полегшення життя батькам, тому що формат благодійних внесків багато кого не влаштовує. І друге питання – це робота з вчителями, з батьками, з учнями, навіть більше не робота, а таке зближення, взаєморозуміння, такий конект, налаштування конекту між усіма учасниками навчального процесу», – зазначив новий директор гімназії.

Ігор Баранов вважає, що директор має бути другом, людиною, яка може допомогти, а не «грозою, якої бояться»,

«Стосовно особистісних змін, теж є дуже багато думок і сьогодні я по трохи починаю виходити в люди, тому що останній час я трохи в кабінеті у себе в паперах закопався.

По троху починаю спілкуватися із дітьми, і з батьками, і причому не у форматі директор, якого бояться. Наприклад, сьогодні діти, 1-й клас, готувалися до походу у їдальню, вони в холі чекали на вчителя. Я просто підійшов, присів, ми розговорилися, вони мені розказали хто в них брати і сестри, як вони вчаться, де вони вчаться, показали мені їх на нашій дошці пошани, розказали хто з них на танці ходить, хто модель, хто чим займається. Ось так ми поспілкувалися і вони веселі собі далі пішли. От такий конект на рівні вільного спілкування, коли з директором можна поговорити не тільки про справи, а навіть, про якесь наболіле, я вважаю, що це необхідно. І я хочу, щоб всі зрозуміли, що директор – це не гроза закладу, який ходить і блискавками у всіх кидає, а це більше та людина, яка може в разі чого допомогти», – розповів Ігор Баранов.

Ефір з новим директором гімназії №23 дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, вчителя інформатики Ігоря Баранова 5 листопада конкурсна комісія визнала переможцем конкурсу на посаду директора Житомирської міської гуманітарної гімназії №23 ім. Очерета. За результатами конкурсу, він отримав найвищий бал - 34,5 і лише на 0,13 бала обійшов конкурентку – Наталію Андрійчук. Її підсумковий бал склав 34,37 бала. Третім у рейтингу став Юрій Черняк, який у підсумку набрав 30,94 бала.Боротьба за посаду директора була напруженою.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гімназія директор Баранов Житомир  
Матеріали по темі