Події

​У Житомирському районі Mazda після удару з Audi врізалась в колесовідбійник

25 November 2019, 15:15

На 121 км автодороги Київ-Чоп в районі села Великі Кошарища сталась дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів Mazda та Audi. Внаслідок чого Mazda влетіла у колесо відбійник. Ще одна ДТП сталася на 208 км траси Житомир-Виступовичі-Могилів-Подільський. Там автомобіль Dodge зіштовхнувся з ЗАЗ Sens.

Про це Житомир.info розповіли в управлінні патрульної поліції у Житомирської області.

«Автодорога Київ-Чоп, 121 км ДТП сталася о 10.21 год. Без потерпілих. Автомобіль Mazda, водій 1973 р.н. та Audi, водій 1966 р.н. Водій Mazda, рухався своїм автомобілем у крайній правій смузі для руху в напрямку Житомира, не вибрав безпечної швидкості руху, щоб мати змогу контролювати рух та безпечно керувати транспортним засобом. Недотримався дистанції та втратив контроль над транспортним засобом, внаслідок чого стався занос та зіткнення з транспортним засобом Audi, який рухався попереду, а сам транспортний засіб Mazda від удару викинуло на колесо відбійник, внаслідок чого обидва транспортні засоби отримали механічні ушкодження з матеріальними збитками. «Швидку» ніхто не викликав. Були відібрані пояснення, складена схема ДТП і на водія Mazda складено протокол за ст. 124 КУпАП, вилучили посвідчення водія», – розповіли у поліції.

Фото патрульних

Також патрульні повідомили про ще одну ДТП.

«ДТП без потерпілих. 11.30 год на автодорозі Житомир-Виступовичі-Могилів-Подільський, 208 км., водій автомобіля Dodge, не врахував дорожньої обстановки, виїхав на зустрічну смугу руху, здійснив зіткнення з авто ЗАЗ Sens, внаслідок чого транспортні засоби отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками. На водія Dodge ж складено протокол за ст.124».

Фото патрульних

Як повідомляв Житомир.info, на в'їзді у село Садки Житомирського району 13 листопада водій легковика невдало маневрував: розбив свою машину та пошкодив два автомобілі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Mazda патрульні Житомирський район  
Матеріали по темі