Події

​У селі під Житомиром потерпілі, в яких з BMW вкрали речі та гроші, знайшли злодія і ледь не вчинили самосуд

12 December 2019, 10:29

11 грудня у селі Станишівка Житомирського району з автомобіля викрали гроші та речі. Того ж вечора потерпілі самостійно розшукали злодія і почали погрожувати та пошкодили його авто. Тож чоловік звернувся до поліції про допомогу.

Про це ввечері 11 грудня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Громадянина, котрий, ймовірно, причетний до крадіжки, затримали патрульні. 11 грудня, близько 18-ої години, екіпаж патрульної поліції отримав виклик, що невідомі особи погрожують заявнику фізичною розправою та пошкодили його автомобіль. Патрульні оперативно прибули на місце події, де дійсно знаходилися особи, на яких вказав заявник. Під час спілкування з «кривдниками» патрульні з’ясували, що останні самі стали жертвами заявника та обґрунтовано підозрюють його у крадіжці речей та грошових коштів з їх автомобіля, яка відбулась цього ж дня в обід у селі Станишівка», - йдеться в повідомленні патрульних.

Після поверхневої перевірки заявника та його автомобіля, інспектори виявили речі та гроші, походження яких останній пояснити не зміг.

«У діях усіх учасників події вбачались ознаки кримінальних правопорушень, тому патрульні поліцейські викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин», - додали в патрульній поліції.

У пресслужбі патрульної поліції Житомир.info уточнили, що в обідню пору у Станишівці обікрали автомобіль BMW, а вже надвечір потерпілі розшукали злодія і з’ясовували стосунки у цьому ж селі. Усі учасники конфлікту – місцеві жителі.

Нагадаємо, о 6 ранку 8 грудня на вулиці Київській у Житомирі патрульні затримали чоловіка, який перебував у розшуку за крадіжку та мав при собі «професійний» набір інструментів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка патрульна поліція автозлодій Станишівка  
Матеріали по темі