Події

У Коростені п’яний водій на вантажівці влаштував «погром» на дорозі: пошкодив дві машини і повалив стовп

13 December 2019, 13:23

Пізно ввечері 12 грудня у місті Коростень Житомирської області водій вантажівки влаштував справжній погром на дорозі: згубив дошки, пошкодив чужі автомобілі та повалив електроопору.

Про це 13 грудня повідомив сайт КОРОСТЕНЬ today: з посиланням на користувача Instagram.

Видання уточняє, що автопригода сталася в місцевому мікрорайоні «Пашини».

«З сильно перегруженої вантажівки Iveco, за кермом якої був п’яний водій, при повороті на зупинку в районі «Пашини» порвавши тент, прямо на дорогу висипалися 4-метрові дошки, які пошкодили дві машини, зруйнували електроопору та виламали двері його ж машини. Керманич вантажівки не зупинився та попутно біля заправки UPG зачепив іншу фуру. Зупинили горе-водія аж перед мостом, за заправкою ОККО. Водій був дуже п'яний. На щастя, ніхто не постраждав, хоча біля зупинки на «Пашинах» завжди людно. Дошки збирали до самого ранку», – розповів чоловік коростенському виданню.

У відділі комунікації поліції Житомирської області у коментарі Житомир.info повідомили, що у крові водія виявили 2 проміле алкоголю. За інформацією правоохоронців, керуючи вантажівкою, він пошкодив два авто.

«Така ДТП дійсно була зареєстрована. Водій пошкодив електроопору та ще два автомобілі. Його затримали, під час освідування визначено, що він перебував у стані алкогольного сп'яніння (2 проміле). Відносно чоловіка складено протокол за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопрушення (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції)», – поінформували в ГУ Нацполіції.

Як повідомляв Житомир.info, 13 травня 2019 року на вулиці Київській у Житомирі маршрутка №106 «згубила» колесо, яке пошкодило зустрічний автомобіль.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Коростень вантажівка  
Матеріали по темі