Фоторепортаж

Яскраві прикраси, будиночок святого Миколая та фестиваль-ярмарок: Житомир готується до Нового року. Фоторепортаж

16 December 2019, 14:46

Штучні ялинки та гілочки живої хвої, прикрашені блискучими кульками, золотавими янголятами і зірочками, різдвяні шкарпетки, розвішені на будівлях, і будиночок святого Миколая, який уже «приїхав» на майдан Корольова, – грудневі декорації у центрі Житомира не дають забути, що свято вже близько.

Особливий святковий дух витає на пішохідній Михайлівській: тут, зокрема, відкрили тематичні фотозони, а в ляльковому театрі працює фестиваль-ярмарок ялинкових прикрас та новорічних подарунків, який діятиме до 19 грудня.

«В асортименті – новорічний декор: ялиночки, віночки. Є прикраси, є м’які іграшки та інше. Кожен день для діток будуть проходити майстер-класи. Діє три фотозони: дві – всередині і одна на вулиці. Фотографування біля них безкоштовне», – розповіла фотокореспондентці Житомир.info майстриня Ольга Ніжевська.

Зовсім скоро «новорічно» стане і на майдані Корольова: 16 грудня комунальники взялися прикрашати головну ялинку міста, яка має засяяти у День святого Миколая.

Нагадаємо, 10 грудня на майдані Корольова у Житомирі встановили ялинку – головний символ різдвяно-новорічних свят. Як повідомляв Житомир.info, у листопаді 2019 стало відомо, що головним новорічним символом Житомира стане блакитна 17-метрова ялинка, яка росте біля ліцею №25. 20 листопада міськвиконком надав дозвіл КП «Зеленбуд» зрізати блакитну ялину, яка росте впритул до вікон міського ліцею.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Новий рік ялинка  
Матеріали по темі