Фоторепортаж

Більше 800 іграшок та 1 км гірлянд: у Житомирі відкрили головний символ різдвяно-новорічних свят. Фоторепортаж

19 December 2019, 20:34

19 грудня, у День святого Миколая, в Житомирській міській об’єднаній територіальній громаді стартували новорічні та різдвяні свята. Після урочистого запалення святкової ілюмінації на головній пішохідній вулиці Житомира – Михайлівській – гості свята приєдналися до ходи святого Миколая і рушили до найбільшої локації «Казкового багаття» – головної ялинки.

Про це повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

«Головну новорічну ялинку Житомира в цьому році прикрашають 824 новорічні іграшки, 30 декоративних прикрас, близько 1 кілометра гірлянд різних кольорів, а навколо красуні – різдвяний ярмарок, головна сцена святкувань та казкові фотозони, ігрові та розважальні локації», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що відкриття у свято Миколая Чудотворця головної ялинки на майдані імені С.П. Корольова стало вже доброю традицією, до якої щороку приєднуються тисячі житомирян та гостей міста.

«Незабутню атмосферу передноворічного дива створили для гостей свята артисти Палацу культури. А композиції гурту «Мандри» додали святу проміння радості і тепла, надії та оптимізму, драйву та енергії. А для наймолодших учасників свята організатори підготували ще один сюрприз – відкриття Резиденції Святого Миколая. У затишному, казковому будиночку Святий Миколай чекає найслухняніших, найвихованіших, найстаранніших діточок, на яких чекає безліч подарунків», – пише пресслужба міської ради.

З побажаннями миру, здоров’я та добра звернувся до учасників святкового дійства міський голова Сергій Сухомлин.

Фото, зроблені на житомирському майдані Корольова 19 грудня, за кілька годин до відкриття ялинки, дивіться тут

Нагадаємо, 10 грудня 2019 року на майдані Корольова у Житомирі встановили ялинку – головний символ різдвяно-новорічних свят. Як повідомляв Житомир.info, у листопаді 2019 стало відомо, що головним новорічним символом Житомира стане блакитна 17-метрова ялинка, яка росте біля ліцею №25. 20 листопада міськвиконком надав дозвіл КП «Зеленбуд» зрізати блакитну ялину, яка росте впритул до вікон міського ліцею.

Як на майдані Корольова у Житомирі запалювали вогні на новорічній ялинці у грудні 2018 року, дивіться тут

Як повідомляв Житомир.info, 28 листопада 2019 року виконавчий комітет міськради затвердив програму святкування Різдва та Нового року у Житомирі. План заходів – тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ялинка майдан Корольова  
Матеріали по темі