Місто

​У Житомирі шукають підрядника, який за 350 тис. грн доглядатиме за клумбами, «зеленим лабіринтом» та коситиме газони в парку

12 February 2020, 13:29

КП «Парк» Житомирської міської ради шукає підрядника для висадки клумб, покосу газонів та догляду за «зеленим лабіринтом».

Про це йдеться в оголошенні про проведення тендеру, опублікованому на ресурсі ProZorro 12 лютого.

Предметом закупівлі є послуги з озеленення та утримання зелених насаджень, а саме висадка клумб, викошування газонів та утримання зеленого лабіринту. Очікувана вартість закупівлі 359 тис. грн.

У тендерній документації зазначається, що КП «Парк» планує закупити ряд послуг, серед яких покіс газонів у парку імені Гагаріна та у гідропарку, висадка трьох клумб та озеленення «Павліна з хвостом», догляд за лабіринтом, що включає стрижку туй, обробку, підкормку й прополку насаджень та регулярний полив.


Скрін з технічного завдання до тендерної документації

Тендерні пропозиції приймаються до 27 лютого, наступного дня має відбутися аукціон.

Відмітимо, що КП «Парк» проводить подібний тендер уже вдруге. Попередня закупівля була оголошена у січні 2020, проте 11 лютого тендер скасували, оскільки на участь у торгах надійшла лише одна пропозиція – від іноземного підприємства «Корнеліс».

Нагадаємо, восени 2019 «зелений лабіринт» у житомирському парку, який створили за кошти бюджету участі, через відсутність поливу почав всихати.

Як повідомляв Житомир.info, у 2019 році КП «Парк» уклав договір з іноземним підприємством «Корнеліс» на покіс газонів. Тоді керівник КП «Парк» Ігор Леонченко розповів, що раніше користувалися послугами місцевого «Зеленбуду», яке у 2019 році підняло ціни на свої послуги, тож КП «Парк» почало шукати альтернативу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: парк зелений лабіринт газон клумба  
Матеріали по темі