Місто

Цього року в комунальному житомирському таборі «Супутник» планують оздоровити 1125 дітей, 190 путівок продадуть

19 February 2020, 10:41

Виконком Житомирської міської ради затвердив рішення про організацію оздоровлення та відпочинку дітей у 2020 році.

Питання розглядали на черговому засіданні виконкому 19 лютого.

«На оздоровлення дітей у 2020 році передбачено 6,5 мільйонів гривень, з них на табір «Супутник» – 4 млн грн. Щодо «Супутника», то вартість путівки для пільгових категорій становитиме 3975 грн, вартість путівки для дітей не пільгових категорій, тобто на платній основі, становитиме 5730 грн. Таким чином продати планується 190 путівок, купити їх можна буде в офісі КП «Парк». Відпочинковий сезон триватиме 16 днів, 6 табірних змін. За сезон у «Супутнику» зможемо оздоровити 1125 дітей, в т.ч. 935 дітей пільгових категорій. Приймати заявки на путівки починаємо цього року 1 березня. Окрім того, планується робота 32 пришкільних таборів», - доповіла начальниця управління у справах сім’ї, молоді та спорту Ірина Ковальчук.

У проєкті рішення про оздоровлення в 2020 році є порядок направлення дітей Житомирської міської ОТГ до табору «Супутник».


Мер Сергій Сухомлин на засідання повідомив, що цього року на базі ЖДУ викладачі та студенти готові відкрити мовні табори. Він доручив управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту провести відповідну роботу й узгодити усі моменти для організації мовних таборів.

Зазначимо, що 14 лютого Сергій Сухомлин у Facebook розповідав про зустріч з ректором Житомирського державного університету ім.Івана Франка Галиною Киричук, під час якої обговорили проєкт організації англо- та німецькомовних літніх дитячих таборів у Житомирі, де працюватимуть викладачі та найбільш перспективні студенти університету.

Як повідомляв Житомир.info, на літнє оздоровлення та відпочинок дітей Житомирської міської ОТГ у 2019 році з місцевого бюджету витратили трохи більше 7,5 млн грн, у «Супутнику» відпочили 934 дитини пільгових категорій, продали 191 путівку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком оздоровлення діти "Супутник"  
Матеріали по темі