Події

​Поблизу Житомира BMW на швидкості збив жінку, яка переходила дорогу

20 February 2020, 10:19

У селі Березівка в Житомирському районі вранці 20 лютого BMW збив жінку, яка переходила дорогу. Потерпілу забрала «швидка». За словами очевидців – жінка в тяжкому стані.

Про це Житомир.info розповів читач і надіслав фото з місця події.

«Це було десь о 08.50 ранку. жінка вийшла з автобуса і переходила дорогу по пішохідному переходу. Летіла BMW на великій швидкості і її збила. У неї двоє дітей. Зараз ще приїхали якісь люди на інших BMW, ймовірно друзі цього водія. На місці поліція. Жінку забрала швидка допомога в тяжкому стані», – розповів очевидець.

Ще один очевидець, який проїжджав в той момент біля місця події зазначив, що від удару жінка відлетіла на декілька метрів.

«Вона переходила дорогу. Одна машина її пропустила, а цей водій їхав в лівому ряду і не зупинився. Жінка від удару відлетіла десь на метрів 5», – зазначив очевидець.

У ГУНП в Житомирській області інформацію про ДТП підтвердили. Про стан потерпілої поки нічого не говорять.

«Близько 08.30 надійшло повідомлення про те, що у Житомирському районі поблизу села Березівка сталося ДТП, в якій ймовірно було травмовано людину. На місці події працювали патрульні поліцейські. На даний момент тривають з’ясування всіх обставин», – зазначили у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 17 лютого на трасі поблизу Житомира вантажівка на смерть збила чоловіка на пішохідному переході.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Березівка BMW пішохід поліція  
Матеріали по темі