Фоторепортаж

Як «Житомирводоканал» будує нову магістральну водопровідну мережу через Зарічани. Фоторепортаж

24 February 2020, 16:14

У Житомирі завершується будівництво нової магістральної водопровідної мережі. Проходить вона у передмісті, в селі Зарічани.

Про завершення робіт, а також про очікувані результати роботи 24 лютого у Facebook написав директор КП «Житомирводоканал» Андрій Нікітін.

«Наш підрядник з реконструкції водопровідних мереж міста «КСМ-ГРУП» завершує будівництво нової магістральної мережі, яка проходить через с. Зарічани. Як це в подальшому вплине на тиск води?
- сьогодні (24 лютого, – ред.) у другій половині дня підвищиться тиск в с. Зарічани та смт Гуйва
- наприкінці тижня буде відчутно збільшено тиск в районі Нижньої Польової, промислової зони та певній частині центру міста
- за 4 тижні ми виведемо під реконструкцію наступну ділянку магістрального трубопроводу (на мапі позначено червоним кольором). Починаючи з цього моменту і до початку червня, буде відчуватись певний дискомфорт з тиском води в кранах», – йдеться у дописі.

Мапа з допису Андрія Нікітіна

Нагадаємо, 6 березня 2019 року на засіданні виконавчого комітету розповів директор КП «Житомирводоканал» Андрій Нікітін анонсував, що на початку квітня того ж року очолюване ним комунальне підприємство планує розпочати масштабну реконструкцію водомережі міста. Він зазначав, що роботи розпочнуть з заміни основних магістральних мереж протяжністю 9,5 км, які йдуть від станції другого підйому, та 95% дюкерних переходів. Андрій Нікітін також говорив, що «відкрита траншейна прокладка трубопроводу, переважно, проходитиме по полях на території Зарічан».

Як повідомляв Житомир.info, 21 лютого 2020 року директор КП «Житомирводоканал» показав, на якому етапі реконструкція очисних спорудах «ОСК-2».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі