Фоторепортаж

Що зробили за зиму на набережній у житомирському парку та який вигляд має «Зелений лабіринт» за 1.5 млн. Фоторепортаж

3 March 2020, 16:50

На набережній у житомирському парку культури та відпочинку ім. Гагаріна станом на 3 березня вже встановили частину конструкцій спортивного та дитячого майданчиків. Робітники продовжують укладати тротуарну плитку. На набережній вже є конструкції у формі листків. Також на території знаходиться багато будівельних матеріалів.

Житомир.info 13 січня показував, на якому етапі реконструкція набережної. В середині січня там вже встановили частину конструкцій у формі листків, які влітку захищатимуть житомирян від сонця, а також частково уклали тротуарну плитку вздовж берега річки.

Наприкінці листопада 2019 року попри мінусову погоду будівельники демонтовували асфальтне покриття та встановлювали конструкції, які влітку захищатимуть людей від сонця.

Поблизу набережної пошкоджена огорожа проєкту Бюджету участі - 2019 - «Зелений лабіринт». Деякі дерева в лабіринті засохли. Вартість проєкту – 1.5 млн гривень. Реалізацію проєкту закінчили на початку червня 2019 року. У вересні 2019 року «Зелений лабіринт» почав всихати, хоча не був офіційно відкритий. Нагадаємо, наприкінці травня міська рада повідомляла, що «зелений лабіринт» готують до відкриття: висадили 300 туй, проклали доріжки та встановили альтанку. Проєкт бюджету участі «Перший в Житомирській області «Зелений лабіринт» за 1 млн 435 тис. грн, автором якого є Володимир Дяченко, був у затвердженому мером Житомира переліку проектів-переможців, які реалізовуватимуться в 2019 році за кошти міського бюджету.

Як повідомляв Житомир.info, у січні 2019 року в інтерв’ю мер Житомира Сергій Сухомлин розповідав, що заплановані роботи на набережній у Житомирі переможець тендеру «Фаворит ОПТ» має завершити до 1 вересня поточного року. У червні 2019 року підрядники розповіли та показали, як проходить реконструкція набережної в житомирському парку. Управління капітального будівництва Житомирської міської ради 28 листопада повідомило про намір доплатити підряднику за реконструкцію набережної ще 16 млн 958,6 тис. грн: додаткові роботи мають бути виконані до кінця 2020 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: набережна реконструкція лабіринт парк  
Матеріали по темі