Влада

​Депутати не захотіли продовжувати контракт з директором житомирського комунального готелю «Україна»

5 March 2020, 14:54

За наполяганням депутат Віталія Науменка до порядку сесії включили питання щодо переукладання контракту з Петром Козенюком – директором комунального підприємства «Готельний комплекс «Україна» Житомирської обласної ради.

Проєкт рішення про продовження контракту на п’ять років був підготовлений за поданням депутат Науменка і оприлюднений на сайті облради 4 грудня 2019 року.

«Я познайомився з Петром в 2014 році, коли я був бійцем батальйону «Донбас». У мене був волонтерський центр, де ми збирали різне, тоді треба була «тактика» й він пообіцяв і допоміг. А вже потім я побував в готелі «Україна» і хочу сказати, що він точно не найгірший керівник комунального підприємства», - сказав перед голосуванням за проєкт рішення Віталій Науменко.

Він також запитав, чи буде конфлікт інтересів при його голосуванні за це питання й юридичний відділ порадив йому утриматися, бо наявні дружні сосунки.

Голова фракції ВО «Свобода» Сидір Кізін зауважив, що є негативне ставлення керівника до депутатів обласної ради.

«Наша фракція не буде підтримувати кандидатуру і закликаю колег не підтримувати продовження контракту. Буде проведений конкурс і буде визначено керівника», - сказав Сидір Кізін.

Його підтримав депутат Ілля Смичок, пригадавши, що під час евакуації людей, коли вибухали склади в Калинівці, керівника комунального готелю «Україна» ледь вмовили поселити вимушених тимчасових переселенців.

Врешті за продовження контракту проголосували лише 26 депутатів, а для прийняття рішення необхідно 33 голоси.

Нагадаємо, директором готельного комплексу «Україна» в 2015 році був призначений Петро Козенюк (рішення сесії №1426 від 19.03.2015). На місцевих виборах 2015 року Козенюк балотувався в депутати обласної ради від Блоку Петра Порошенка.

Як повідомляв Житомир.info, у 2016 році прибуток житомирського готелю «Україна» втричі перевищив запланований.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: готель Україна Козенюк  
Матеріали по темі