Місто

​На час карантину в Житомирі скасують автобусний маршрут №3 «Корбутівка-Богунія» та нічні тролейбуси

20 March 2020, 16:34

На час карантину в Житомирі не лише обмежили пільговий проїзд у громадському транспорті, а й скасували нічні тролейбуси. Комунальний транспорт у місті працюватиме до 21.30.

Про це 20 березня повідомила пресслужба Житомирської міської ради.

Із 21 березня 2020 року на період дії обмежувальних заходів щодо недопущення поширення коронавірусної інфекції COVID-19 на території Житомирської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення безперебійної роботи міського громадського транспорту:

  • тимчасово обмежується пільгове (безоплатне) перевезення у громадському транспорті, окрім військовослужбовців та працівників правоохоронних органів при виконанні службових обов’язків;
  • скасовуються нічні тролейбусні маршрути;
  • скасовується робота автобусного маршруту №3 «Корбутівка-Богунія», натомість відновлюється робота тролейбусного маршруту №5-А «Корбутівка-Богунія» у вихідні дні;
  • робота комунального транспорту відбуватиметься до 21:30.

Нагадаємо, згідно з рішенням виконкому у Житомирі з 21 березня пільговий проїзд у громадському транспорті діятиме лише для правоохоронців та військових. Також було вирішено житомирським медикам видати транспортні картки спеціального зразка, за якими вони зможуть безоплатно доїхати до роботи.

Як повідомляв Житомир.info, з 19 березня у житомирських маршрутках, трамваях і тролейбусах мають обмежувати кількість пасажирів, яких одночасно в транспортному засобі може перебувати не більше 10 осіб. Чи дотримувалися даних обмежень водії громадського транспорту Житомира вранці 19 березня – у фоторепортажі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: карантин коронавірус транспорт проїзд  
Матеріали по темі