Суспільство

Житомиряни одягнули кольорові шкарпетки: домашній флешмоб LotsOfSocks

21 March 2020, 22:16

21 березня – Всесвітній день людини з синдромом Дауна. Уже традиційно небайдужі у цей день одягають кольорові шкарпетки, бажаючи виразити свою підтримку людям з цією особливістю.

Цього року флешмоб «LOTS OF SOCKS» у Житомирі проходить у домашніх умовах у зв’язку з карантинними заходами. Напередодні Дня людини з синдромом Дауна, 20 березня, заступниця голови ГО «ЖОГО «Діти сонця» Людмила Рибчинська закликала житомирян долучитися до акції й публікувати власні фото у кольорових шкарпетках на сторінках соцмереж з хештегом #Lots_of_socks.

Дехто з житомирян дослухався та публікує фото своїх ніжок у яскравих шкарпетках. Щоправда, сьогодні ми натрапили на фото, оприлюднені лише представницями прекрасної статі.

«У підтримку діток з синдромом Дауна долучаюсь до флешмобу #LOTSOFSOCKS Ви теж можете допомогти сонячним діткам, придбавши чудові шкарпетки», – закликала Ірина Кирилович.


«Карантин — не завада флешмобу #LOTSOFSOCKS, який щорічно проводять до Всесвітнього дня людей з синдромом Дауна. Завдяки Yuliia Orikhovska свої флешмобні шкарпеточки ми отримали з доставкою додому)) Підтримати сонячних дітей може кожен! Підписуйтесь на Житомирська обласна ГО "Діти Сонця" або дізнавайтеся про потреби у Снежана Кисишвили та Люда Рибчинська», – написала Оксана Трокоз.

«Промінчик сонця вам у сіру стрічку???? У День людини з синдромом Дауна треба зробити Facebook яскравішим. Передаю естафету далі і чекаю на ваші сонячні фоточки у своїй стрічці», – зазначила Юлія Оріховська.


Жовті шкарпетки з синім та вишневим принтом одягнула і Юлія Герасимчук

«Сьогодні занадто багато новин про коронавірус і занадто мало про #WorldDownSyndromeDay Звісно, одягаючи шкарпетки один раз в рік, ми не можемо зрозуміти діток з синдромом Дауна, але це спосіб показати оточуючим, що усі ми люди, ми маємо дбати одне про одного та підтримувати, дарувати радість та посмішки!», – переконана Юлія.


Закупилася шкарпетками і Лєра Володіна.

Цього року акція триватиме довше, ніж зазвичай, тож кожен охочий ще має можливість долучитися до благої справи – придбати шкарпетки та підтримати «Дітей сонця». А на зібрані кошти закуплять обладнання та матеріали для профорієнтаційної роботи, аби особливі діти опановували різні професії.

Долучитися до акції, купити шкарпетки та підтримати діток можна за адресою:

м. Житомир, вул. Мала Бердичівська, 4

Фейсбук: https://www.facebook.com/disozt/

Пошта: kisisvilipaola@gmail.com

Телефон: +380 63 336 9961 Людмила Рибчинська

Як повідомляв Житомир.info, у 2019 році тодішня перша леді Марина Порошенко у Житомирі долучилась до всесвітнього флешмобу LotsOfSocks.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: флешмоб LotsOfSocks шкарпетки люди з синдромом Дауна  
Матеріали по темі