Новини компаній

Бухгалтерські послуги та допомога у реєстрації бізнесу

24 March 2020, 14:09

Початок власної справи – відповідальне завдання, яке потребує не лише багато сил і особистого часу, а й високого рівня професіоналізму та знань. Щоб розпочати свій бізнес без помилок, краще звернутися до фахівця, який не лише надасть консультацію, а й допоможе у всіх процесах. Таку роботу можна довірити бухгалтерам, які працюють на аутсорсі.

Що робить бухгалтер на аутсорсі

Кожен бухгалтер, який надає послуги на аутсорсі має декілька пакетів послуг, які може запропонувати потенційному клієнтові. Від кількості роботи залежить і розмір щомісячної оплати. Ось перелік роботи, яку може виконувати такий фахівець:

  1. Перше у чому може допомогти бухгалтер – відкриття ФОП і ТОВ. Це залежить від ваших особистих побажань. Ці процеси вимагають багато часу. Щоб зробити все коректно і з першого разу – варто знайти працівника для дистанційної роботи. Так ви будете певні, що ваша справа стартує правильно і не доведеться вносити жодних правок у майбутньому.
  2. Ведення бухгалтерського обліку компанії (https://mcg-lv.com/buhgalterski-poslugi/). Самостійно це зробити неможливо, якщо у вас немає бухгалтерської освіти та досвіду роботи. Ведення обліку потребує бездоганного знання законодавства України, тому що всі звіти мають подаватися відповідно до сталих норм і правил.
  3. Формування звітів на основі внутрішньої документації, а також її аналіз.
  4. Як відомо, розмір зарплати працівників впливає на розмір податку, який потрібно сплатити державі. Бухгалтер на аутсорсі займається розрахунком заробітної плати кожного штатного працівника, а також виплатою додаткових коштів: відпускних, лікарняних, премій та інших.
  5. Ведення податкового обліку, яке потрібно здійснювати на регулярній основі, аби вчасно сплачувати податки за звітний період. Важливо знати, що будь-яка помилка у податковій звітності або несвоєчасне її подання загрожує підприємцю штрафом або судовим процесом.
  6. Представлення інтересів компанії під час податкових або іншого роду перевірок.

Критерії вибору бухгалтера

  • Освіта, кількість додаткових освітніх семінарів, курсів та іншого.
  • Досвід роботи та наявність успішних кейсів. Тривала співпраця з відомими компаніями показує фахівця з надійного і професійного боку.
  • Оплата праці – середній або вище середнього рівня. Працівник з великим досвідом не може дешево оцінювати власні знання, тому що він цінує свій час та виконану роботу.
  • Якщо недостатньо коштів для оплати висококласного фахівця, то можна ризикнути і взяти менш досвідченого, проте варто бути готовими до різного перебігу подій.
  • Досвід роботи у схожому напрямку до вашого.

Бажаємо успіху!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі