Місто

Опалювальний сезон у Житомирі збираються завершити 8 квітня, у школах і дитсадках вимкнуть опалення раніше

26 March 2020, 09:56

Опалювальний сезон 2019-2020 років у Житомирі збираються 8 квітня 2020 року.

Про це йдеться у проєкті рішення виконкому Житомирської міської ради, оприлюдненому 25 березня на сайті мерії.

«З метою раціонального використання паливно-енергетичних ресурсів та у зв’язку із встановленням середньодобової температури зовнішнього повітря вище +8˚С впродовж трьох діб, відповідно до діючих будівельних норм і правил, правил технічної експлуатації систем теплопостачання комунальної енергетики України, … завершити 8 квітня 2020 року опалювальний сезон 2019–2020 років на території Житомирської міської об’єднаної територіальної громади», - йдеться в проєкті рішення виконкому.

Окрім того, 26 березня був опублікований ще один проєкт рішення виконкому «Про припинення теплозабезпечення дошкільних та шкільних закладів освіти на території Житомирської міської ОТГ в особливих умовах».

«Враховуючи звернення департаменту освіти міської ради від 25.03.2020 № 819 щодо припинення теплопостачання до закладів середньої освіти, закладів дошкільної освіти, позашкільних закладів, закладів профтехосвіти, що працюють на період карантину дистанційно, з метою раціонального використання паливно-енергетичних ресурсів та у зв’язку із підвищенням середньодобової температури зовнішнього повітря, … комунальному підприємству «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міської ради припинити теплопостачання дошкільних та шкільних закладів освіти на території Житомирської міської об’єднаної територіальної громади з 26 березня 2020 року, завершити опалювальний сезон для закладів освіти, окрім навчально виховного комплексу №38, за адресою: вул. Святослава Ріхтера, 10-а», - йдеться у проєкті рішення виконкому.

Як повідомляв Житомир.info, 1 жовтня 2019 Житомирський міськвиконком прийняв рішення про початок опалювального сезону з 10 жовтня. Проте згодом середньодобова температура повітря підвищилась і міські котельні запустили лише 28 жовтня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: опалення тепло ЖТКЕ опалювальний сезон  
Матеріали по темі