Тема дня

​Тема дня на Житомир.іnfo: як вижити бізнесу в умовах карантину

26 March 2020, 15:59

На засіданні Уряду 25 березня оголосили надзвичайну ситуацію на всій території країни, а карантин продовжили до 24 квітня 2020 року.

Карантин через коронавірус став стресом для економіки. Експерти стверджують, що майже половина українських компаній задумались над зниженням зарплат, скороченням штату або закриттям бізнесу і це було ще до продовження карантину.

Які наслідки? Як працює житомирський бізнес в режимі надзвичайної ситуації? Чим місцева влада може допомогти підприємцям? І як вижити в умовах карантину?

Про це говоритимемо в прямому ефірі програми «Тема дня на Житомир.info» з мером Сергієм Сухомлиним та засновником житомирського бізнес-клубу Вадимом Ліскі.

Початок ефіру 26 березня о 16.10 год.

Нагадаємо, у Житомирі 16 березня на засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради ухвалили рішення про закриття всіх закладів, крім продуктових магазинів, аптек та АЗС, і заборонили мітинги та богослужіння.

18 березня виконком прийняв нове рішення щодо обмежень: заборонили роботу суб’єктів господарювання, крім роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами зв’язку, провадження банківської та страхової діяльності.

На засіданні виконкому 26 березня у Житомирі дозволили торгувати магазинам, що біля ринків, а також збільшили кількість пасажирів у транспорті.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бізнес економіка карантин коронавірус  
Матеріали по темі