Місто

Будівельний гіпермаркет «ОЛДІ» надав матеріальну допомогу місцевим лікарням та закликає бізнес до солідарності

1 April 2020, 13:29

Благородність професії медика сьогодні кожен усвідомлює як ніколи – від них, лікарів, медсестер, епідеміологів, залежать тисячі і сотні тисяч життів. Вони, ризикуючи власним здоров’ям та безпекою своїх рідних, першими вступають у бій з «невидимим ворогом» – коронавірусною інфекцією COVID-19.

Однак, на жаль, у лікувальних закладах нині бракує елементарних речей для комфортної і безпечної роботи медичних працівників. У боротьбі з пандемією та у прагненні підтримати людей у білих халатах сьогодні об’єдналися влада, бізнес та прості громадяни.

У нелегкий час, коли щодоби стрімко зростає статистика захворюваності на коронавірусну хворобу, соціально відповідальний бізнес просто не має права залишатися осторонь. У цьому переконані в компанії «ОЛДІ». Фірма підтримала житомирські лікарні, надавши найнеобхідніші речі.

«На звернення комунального підприємства «Лікарня №1» Житомирської міської ради та комунального некомерційного підприємства «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня» Житомирської облради ТОВ «ОЛДІ-ЖИТОМИР» надав засоби гігієни і дезінфекції (паперові рушники, туалетний папір, рідке мило, пральні порошки, засоби для прибирання та миття посуду)», – розповіли в адміністрації «ОЛДІ».

У компанії впевнені: лише об’єднавшись можна стати дієвою силою й зупинити поширення COVID-19. Адже кожен на своєму місці може виявити свідомість та відповідальність, і для цього не завжди потрібні значні фінансові ресурси. Хтось уміє шити та може виготовити кілька масок і подарувати сусідам, інший – привезти продукти літній людині, та всі і кожен зобов’язані дотримуватися елементарних правил особистої гігієни й інших порад МОЗ.

А представників бізнесу «ОЛДІ» закликає бути солідарними та допомогти лікарям і медичним закладам, які, по суті, є передовою у боротьбі з пандемією.

Підтримаймо лікарні – тут рятують життя!

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОЛДІ лікарня матеріальна допомога коронавірус  
Матеріали по темі